Nyheter

Söderberg & Haaks återförsäljare visar allt begagnat på ett och samma ställe

Söderberg & Haaks återförsäljare visar allt begagnat på ett och samma ställe

Publicerad 12/10, 2017 kl. 14:33

Söderberg & Haaks egna återförsäljare över hela Sverige samlar nu allt begagnat på en och samma sajt. Den första september smygöppnades Söderberg & Haak-handlarnas gemensamma begagnatbank upp för slutkunder vilket innebär att alla begagnade maskiner visas på sodhaak.se under fliken ”Begagnat”.

Bobcat utökar på säljsidan

Bobcat utökar på säljsidan

Publicerad 12/10, 2017 kl. 14:27

Bobcat Svenska AB förstärker på säljsidan genom att anställa Anders Persson som ny säljare.

Husqvarna axlar ledande roll inom säkerhetsutbildning

Husqvarna axlar ledande roll inom säkerhetsutbildning

Publicerad 12/10, 2017 kl. 14:24

Under snart ett års tid har Husqvarna Construction kontinuerligt arbetat intensivt med att genomföra upprepade utbildningstillfällen hos ett flertal kunder, däribland Veidekke och NCC.

Veolia förvärvar Hans Andersson Recycling och Corvaras verksamhet inom industrirengöring

Publicerad 12/10, 2017 kl. 14:19

Genom förvärven av Hans Andersson Recycling AB och Corvaras verksamhet inom industrirengöring etablerar sig Veolia på den svenska marknaden för miljötjänster inom avfallshantering. Därmed kan Veolia i Norden erbjuda koncernens hela utbud av resursoptimerande miljötjänster som bidrar till en cirkulär ekonomi.

Monika Weinberg stärker Delvators marknadsföring

Monika Weinberg stärker Delvators marknadsföring

Publicerad 12/10, 2017 kl. 14:17

Delvator förstärker marknadsföringen av Hitachis entreprenadmaskiner i Sverige. Det sker genom anställningen av Monika Weinberg, som är företagets marknadsansvariga sedan juni i år.

Beviljas 4 MSEK

Publicerad 12/10, 2017 kl. 14:16

Åkerströms Björbo som ingår i Allgongruppen meddelar att man tillsammans med Högskolan Dalarna blivit beviljade ett bidrag om 4 MSEK för ett projekt inom ramen för det Strategiska innovationsprogrammet ”Smartare Elektroniksystem” en gemensam satsning av Vinnova, Formas och Energimyndigheten. Projektets totala budget är 8,6 MSEK.

Harmoniskt samarbete som skiljer från mängden

Harmoniskt samarbete som skiljer från mängden

Publicerad 12/10, 2017 kl. 14:14

Ritchie Bros. förvärv av IronPlanet är en av de mest anmärkningsvärda händelserna på senare tid inom den globala sektorn för anläggningsmaskiner. Resultatet är en ny stormakt inom tung utrustning.

Nashvillefabrik blir Husqvarna Groups första soldrivna anläggning

Publicerad 12/10, 2017 kl. 14:13

Den nya anläggningen har kapacitet att producera 1,3 megawatt (1,3 miljoner watt) solenergi, vilket ger företaget möjlighet att öka andelen elektricitet från förnybara källor och därmed minska miljöpåverkan genom växthusgaser och andra utsläpp som sker vid användandet av kol-baserad el.

Jerneviken skandinavisk generalagent för OxySanTM

Publicerad 12/10, 2017 kl. 14:12

Jerneviken Maskin meddelar att man utsetts till generalagent i Skandinavien för OxySan, portabla och ozonfri joniserare som med kraftfull prestanda och ny teknik renar krävande miljöer inom bygg- och rivningsbranschen.

Konsolidering av Husqvarna Constructions verksamhet inom Concrete Surfaces and Floors

Publicerad 12/10, 2017 kl. 14:10

Tillsamman med de senaste förvärven av Diamond Tool Supply, Pullman Ermator och HTC är Husqvarna Construction marknadsledande inom det snabbt växande och attraktiva marknadssegmentet för att slipa och polera betonggolv.

Ny säljare i Stockholm för CASE

Ny säljare i Stockholm för CASE

Publicerad 12/10, 2017 kl. 14:05

Maskinia växlar upp med Christer Lindbom, ny säljare för CASE i Stockholm- och Uppsalaregionen. Sedan 2012 har Maskinia varit generalagent för CASE och sedan dess har det skapats en stabil plattform.

IPAF lyfter kunskapen vid användning av mobila arbetsplattformar

Publicerad 9/6, 2017 kl. 15:48

Marknaden för mobila arbetsplattformar, eller liftar som de även kallas, växer kraftigt. Allt fler inom bygg, underhåll, gruvdrift, skogsbruk, transport och logistik ser fördelarna med att arbeta säkert och effektivt på hög höjd. Säkerheten handlar om det tekniska utförandet, men också om att ha rätt kunskap. På årets MaskinExpo berättade IPAF om hur utbildning och säkerhet går hand i hand.

Ny säljare för Doosan i södra Sverige

Publicerad 9/6, 2017 kl. 15:47

Det är medvind på Maskinia och företaget utvecklar och förstärker nu försäljningsorganisationen i en av sina viktigaste regioner, Skåne och Blekinge, för sina märken Doosan och Atlas Copco.

Hilti får ännu en topplacering i Sveriges Bästa Arbetsplatser

Hilti får ännu en topplacering i Sveriges Bästa Arbetsplatser

Publicerad 9/6, 2017 kl. 15:39

För femte året i rad placeras Hilti på podiet bland Sveriges tre bästa arbetsplatser i arbetsplatsstudien av Great Place to Work®.

Husqvarna i Täby Centrum

Publicerad 9/6, 2017 kl. 15:37

Husqvarnas nya pop-up store i Täby Centrum, drygt 2 mil norr om Stockholm, vänder sig till villaägare och erbjuder ett komplett sortiment av robotgräsklippare och ett brett sortiment av användarvänliga batteriprodukter.

Sponsrar sommarens största scoutläger

Publicerad 9/6, 2017 kl. 15:36

Scouterna är en av landets största barn- och ungdomsorganisationer som den 5-12 augusti arrangerar ett jättestort scoutläger, en jamboree, på Rinkabyfältet utanför Kristianstad.

Jerneviken Maskin förstärker

Jerneviken Maskin förstärker

Publicerad 9/6, 2017 kl. 15:35

Jerneviken Maskin i Göteborg förstärker kraftfullt sin personal.

3 mässor med fokus på byggindustrins

Publicerad 9/6, 2017 kl. 15:33

Mondial du Bâtiment, en av de ledande internationella mässorna inom bygg- och konstruktionsindustrin, äger rum den 6 – 10 november 2017 i mässcentret Paris Nord Villepinte i Frankrike.

Svante Hagman ny ordförande för Sveriges Byggindustrier

Svante Hagman ny ordförande för Sveriges Byggindustrier

Publicerad 9/6, 2017 kl. 15:33

I samband med årets Byggstämma valdes Svante Hagman, NCC AB, till ny förbundsordförande för Sveriges Byggindustrier.

PRESTIGEFYLLDA RED DOT AWARD TILLDELAS ATLAS COPCO

PRESTIGEFYLLDA RED DOT AWARD TILLDELAS ATLAS COPCO

Publicerad 9/6, 2017 kl. 15:31

Atlas Copco har tillkännagett att två produkter från Portable Energy-divisionen, 8-serien med portabla kompressorer och LED- ljustorn HiLight H5+, har tilldelats det prestigefyllda Red Dot Design Awards 2017.

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×