TwillDrills patenterade lösning för borrkärnor söker samarbetspartners eller köpare

Publicerad 28/3, 2023 kl. 11:19

På mässan DEMCON 2018 och även 2022 visade företaget TwillDrill från Lene utanför Kil i Värmland sin smarta och patenterade lösning som radikalt underlättar hanteringen av borrkärnor. Varje håltagare vet hur komplicerat, tungt och även rent farligt det kan vara att hantera borrkärnor.

Instruktionsfilm på Youtube

Med TwillDrills patenterade lösning blir hanteringen så mycket enklare. Några av de smarta egenskaperna med systemet är att det erbjuder en enormt tidsbesparande urkärning när man borrar små hål. Stora borrhålskärnor som ska lyftas ner tillsammans med borret sätter håltagaren på prov och ökar risken för arbetsskador både på kort och lång sikt men det problemet löser TwillDrills borrkärne-system effektivt, smidigt och säkert. En annan borrsituation är kärnor som inte går att fånga uppifrån, TwillDrill löser även detta på ett litet kick. Det finns många exempel på hur TwillDrills lösning är utmärkt för håltagaren. Hittills har ett 40-tal håltagarfirmor testat systemet i verkliga arbetssituationer.

TwillDrill har tagit fram en informativ kortfilm hur lösningen fungerar som kan ses på Youtube. Sök på Smart Concrete Drilling eller TwillDrill så dyker filmen upp.

 

Söker samarbetspartner eller uppköpare

TwillDrill söker nu en frimodig och framsynt samarbetspartner eller ett företag som vill köpa patentet. TwillDrill har patent på uppfinningen och lösningen i hela 38 länder. Den som är intresserad kan också kontakta hjärnan bakom uppfinningen, Kjell Andersson på TwillDrill på 070-518 0000 eller info@gomeraresor.se.

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×