Svenska Maskinmässan flyttas till 2022

Publicerad 17/6, 2020 kl. 13:46

Svenska Maskinmässan flyttas fram till juni 2022. Beslutet har tagits av MaskinLeverantörerna och At Event Sweden AB, arrangör av mötesplatsen.

Svenska Maskinmässan som skulle ha genomförts nu i juni initialt. Sedan flyttades den fram till oktober, 2020, men på grund av den rådande situationen med coronaviruspandemin, som bland annat innebär begränsningar för allmänna sammankomster har beslut tagits att flytta fram Svenska Maskinmässan till juni 2022.

“Under rådande omständigheter är vi tvungna att ställa in genomförandet av Svenska Maskinmässan 2020. Vi hoppades länge på att mässan skulle kunna genomföras till hösten 2020, men osäkerheten inför hur situationen med coronaviruspandemin utvecklar sig gör att förutsättningarna inte finns för att kunna genomföra en trygg mötesplats för besökare och utställare i höst”, säger Christer Söderberg, Director Marketing & Business Strategy på Swecon Anläggningsmaskiner AB och ordförande i MaskinLeverantörernas bygg & anläggningsmaskinsektion.

För att skapa en mötesplats som motsvarar de högt ställda förväntningarna från besökare krävs god planering och framförhållning för att utställarna skall kunna leverera det besökarna förväntar sig. Därför har man valt att inte skjuta på beslutet ytterligare, utan välja att ställa in genomförandet 2020 och istället flytta nästa mässa till juni 2022.

“Det var ett tråkigt men nödvändigt beslut. Som förutsättningarna är idag med restriktioner kring allmänna sammankomster samt en stor osäkerhet kring hur situationen är till hösten fanns det inget annat val än att flytta fram mässan från 2020. Nu tar vi nya tag och siktar in oss på en riktigt bra mässa 2022 istället”, förklarar Mats Hofstam, VD på Broddson AB och ordförande i MaskinLeverantörernas vägunderhållsmaskinsektion.

www.maskinmassan.se

Fakta Svenska Maskinmässan

När: Juni 2022
Var: Solvalla, Stockholm
Utställare: Sveriges ledande leverantörer av mobila maskiner och redskap. Alla är medlemmar i             branschorganisationen MaskinLeverantörerna.
Arrangör: MaskinLeverantörerna i samarbete med eventbolaget At Event Sweden AB, i samråd med             Maskinentreprenörerna.
Övrigt: Fri entré, fri parkering, goda kommunikationer med flyg, tåg, buss, taxi och bil. Flera restauranger med stort utbud.

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×