Stora Talarpriset 2020

Publicerad 5/10, 2020 kl. 16:57

Amanda Borneke, som arbetar som kvalitets- och miljöledare på CS Riv- & Håltagning AB i Hisings Backa och sitter tillika i BFBs styrelse, har nominerats till Stora Talarpriset 2020.

Stora Talarpriset är Sveriges största och enda oberoende pris. Ett bevis på vem som är Sveriges bästa talare. I augusti nominerades en talare vardera från varje juryföretag som deltar samt tio talare från P&P Meetings. Totalt max 20 talare. Poäng sätts av juryn i september. Vinnaren lokaliseras och överraskas med prisceremoni i november. Syftet med priset är att uppmärksamma talekonsten och det arbete talare gör för att berika andra med kunskap, inspiration och motivation.

Amanda Bornekes motivering till att vinna priset lyder: En ung, kraftfull, kompetent, besjälad och modig framtidsmotivatör, som driver hållbar samhällstransformation och som redan har lyckats öppna ögonen på en av de mest konservativa och mansdominerade branscherna som finns, bygg- och rivningsbranschen. Amanda representerar framtidens talare på ett lysande sätt och är inte bara karismatisk och engagerande utan för dessutom fram viktiga budskap för oss alla om sann och innovativ hållbarhet. Rubriken för motiveringen lyder: Amanda Borneke – Byggbranschens egna hållbarhetsprofil.

Samtliga nominerade till Stora Talarpriset 2020 är Amanda Borneke, Greta Thunberg, Anders Tegnell, Björn Natthiko Lindeblad, Harald Moe, Kjell Dahlin, Mouna Esmaeilzadeh, Mikael Andersson, Inger Hansson, Bob Hansson, Kjell A Nordström Göran Adlén, Johanna Ragnartz, Kjell Enhager, Annika R Malmberg Hamilton, Ann-Christine Ruuth, Aron Anderson och David JP Phillips.

Som branschtidning för rivnings och håltagning håller vi tummarna för Amanda.

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×