Steelwrist får utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies för femte året i rad

Publicerad 26/6 kl. 09:58

Steelwrist, global tillverkare av tiltrotatorer, snabbfästen och redskap för grävmaskiner, har för femte året i rad fått utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies och är därmed gold member. Utmärkelsen delas ut av Deloitte.

Best Managed Companies är en kvalitetsutmärkelse som delas ut till privata svenska företag baserat på kriterier som bedömer strategisk inriktning, operationell kapacitet, företagskultur och ekonomisk utveckling.

”Vi är mycket stolta över att ta emot utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies för femte gången. Jag tror att denna utmärkelse är ett resultat av vår unika kultur, engagemanget och det hårda arbetet i vårt globala team och vår strävan att kontinuerligt göra förbättringar i hela företaget. Detta bekräftar att vi är väl positionerade att fortsätta vår framgångsrika resa även i framtiden”, säger Stefan Stockhaus, vd på Steelwrist.

”Vi vill rikta ett extra stort grattis till våra 11 gold members som mottagit utmärkelsen minst fyra år i rad. Det är inspirerande att så många av bolagen fortsätter att satsa och mäta sig mot de målsättningar som finns. Det är även roligt att välkomna två nya bolag till vårt community i år”, säger Therese Kjellberg, partner på Deloitte och ansvarig för Best Managed Companies i Sverige.

Best Managed Companies grundades av Deloitte i Kanada 1993 och har sedan dess etablerats i över 20 länder runt om i världen. Sweden’s Best Managed Companies lanserades under 2018 av Deloitte och i år delas utmärkelsen ut för sjätte gången.

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×