Steelwrist får utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies

Publicerad 5/10, 2020 kl. 16:49

Kvalitetsutmärkelsen delas ut till privata, svenska företag baserat på kriterier som bedömer strategisk inriktning, operationell kapacitet, företagskultur och ekonomisk utveckling. Utmärkelsen delas ut av Deloitte i samarbete med Nasdaq.

Best Managed Companies grundades av Deloitte i Kanada 1993 och har sedan dess etablerats i över 20 länder runtom i världen. Sweden’s Best Managed Companies lanserades under 2018 av Deloitte i samarbete med Nasdaq och i år delas utmärkelsen ut för andra gången. En oberoende jury har valt ut de 18 företag som får utmärkelsen i år.

“Steelwrist är som en spännande resa och det sägs att riktigt bra ideer snabbt urartar till hårt arbete”, säger Stefan Stockhaus, vd Steelwrist. “Vi har ett fantastiskt bra team och en stark kultur där vi hjälps åt att dra åt samma håll i hela vår internationella organisation. Jag är stolt över att jobba tillsammans med våra medarbetare och det känns kul för teamet att ett hårt arbete under lång tid uppmärksammas med denna utmärkelse.”

“Framtida lönsamhet bygger på trygga interna processer”, säger Therese Kjellberg, partner Deloitte och ansvarig Sweden’s Best Managed Companies. “De här företagen har en tydlig vision och ett framåtlutat fokus. Ett sådant arbetssätt är givetvis extra viktigt i turbulenta tider.”

“Årets företag visar på exceptionellt ledarskap och starkt engagemang för att skapa lönsam tillväxt”, säger Håkan Sjögren, oberoende jurymedlem, samt Managing Director och ansvarig för noteringar på Nasdaq i Stockholm.

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×