Speciallackerad Liebherr till Boråsentreprenör

Publicerad 19/12, 2018 kl. 14:12

För att sticka ut hos kunderna har Robert Lidén från Olsfors utanför Borås beställt en svartlackerad Liebherr. “Har gett ett uppsving för mitt företagsnamn”, berättar Boråsentreprenören.

Om man är känd så innebär det snabbare och mer jobb, tycker Robert Lidén som driver Konungsgärde Åkeri AB. Därför lät han beställa en Liebherr A914 Compact med svart lackering, istället för den vanliga gula lackeringen. A914:an utvecklade han tillsammans med Liebherrs säljare Mattis Ryd. Den fick ytterligare motivlack på Litab Lack i Vänersborg och belysningslösningarna från Standby.

Robert Lidén ställde ut hjullastaren offentligt på Svenska Maskinmässan i maj-juni. Efter det har han också beställt bandgrävaren Liebherr R920 Compact på cirka 22 ton. Den ska naturligtvis också vara svartlackerad.

“Man blir gratulerad och ihågkommen när det finns behov av maskiner. Min unika Liebherr har gett ett uppsving för mitt företagsnamn”, säger Robert Lidén. ”Svart är min favoritfärg på fordon, varför vet jag inte riktigt. Men så är det”.

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×