Söderberg & Haak växlar upp

Publicerad 4/9, 2019 kl. 13:59

Två nya entreprenadsäljare, för Västerbotten/Norrbotten och för Skåne, tar sig nu an försäljningen av Komatsu entreprenadmaskiner. Från årsskiftet säljer de även Bomag vägbyggnadsmaskiner.

Denna offensiv gällande försäljningen kommer ett halvår efter att Söderberg & Haak inledde en omorganisation av verksamheten. Nu sker satsningarna för ökad försäljning av Komatsu och snart också Bomag. 

Magnus Jakobsson blir Söderberg & Haaks säljare av Komatsu i Norrbotten och Västerbotten. Magnus tillträde innebär att Söderberg & Haak har en erfaren maskinsäljare som kan lyfta Komatsus marknadsandel i nordligaste Sverige.

Han är 39 år och har tidigare varit anställd hos bland annat Delvator. Magnus kommer att ha säljkontor i såväl Umeå som Kiruna. På så sätt är han närvarande i hela sitt stora säljdistrikt. Magnus tillträder tjänsten nu i slutet av augusti.

I söder axlar Jesper Granlund rollen som entreprenadsäljare för Skåne och delar av Småland. Jesper är 42 år och kommer närmast från rollen som utrustningsansvarig för Komatsu inom Söderberg & Haak. Det gör att han har en gedigen kunskap om Komatsus maskiner och hög kompetens för att hjälpa kunderna att hitta rätt maskiner och utrustningar för de arbeten som ska utföras.

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×