Söderberg & Haak anlitar nya entreprenadsäljare

Publicerad 17/5, 2022 kl. 10:53

Söderberg & Haak i Kungälv växlar nu upp med två nya entreprenadsäljare, Caroline Magnusson och Niklas Johansson. De tar sig nu an försäljningen av Bomag och Komatsu bygg- och anläggningsmaskiner i Västra Götaland, Dalsland och Halland.

Caroline Magnusson har under flera år arbetat med säljsupport på Söderberg & Haak i Kungälv. ”Det är en trygghet att arbeta med välkända märken som Komatsu och Bomag”, säger Caroline Magnusson. ”Vårt maskinutbud får bra kundrespons, den höga maskinkvalitén hos båda märkena är väl omtalad.”

Niklas Johansson började som entreprenadsäljare i Kungälv i början av året och har under flera år drivit eget företag inom entreprenadbranschen. De senaste åren har Niklas arbetat som maskinsäljare. ”Det grävs överallt och jag ser mig själv som en entreprenadnörd”, säger Niklas Johansson. ”Både Bomag och Komatsu är moderna kvalitetsmaskiner, med ett komplett modellprogram från litet till stort, och vårt breda nät av service och support är väldigt tilltalande.”

”Det är med stor förväntan vi tar oss an 2022 med ett nytt säljteam i Kungälv”, säger platschef Niklas Nilsson. ”Pandemin är över så vi kan återgå till våra kundkontakter och utveckla dessa med två framgångsrika varumärken.”

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×