Simex med 25 års utveckling

Publicerad 19/9, 2018 kl. 11:23

Att demolera med hjälp av roterande fräshuvuden har vuxit sig starkt i takt med att demoleringsmetoderna utvecklats. Idag finns ett flertal tillverkare i Europa. En av dem är italienska Simex som representeras av Amas Svenska AB i Sverige.

SIMEX har mer än 25 års erfarenhet av att tillverka fräsar och skopor som passar de flesta bärare. Kvalité, användarvänlighet, produktivitet och lönsamhet för slutanvändaren är ledorden som gjort att SIMEX idag är världsledande på maskinburna fräsar. Simex produktutbud av fräsar är brett.

 

SIMEX asfaltfräsar

För grävmaskin och kompaktlastare. Ställbar nedsänkning. Kraftig konstruktion och hög prestanda ger spår med raka kanter.

 

SIMEX FIBERFRÄS / FRÄSHJUL för spårfräsning

Den perfekta fräsen för användaren som vill fräsa spår för fiber eller kablar ner i backen. Fräsmassan återanvänds som fyllnadsmassor- sparar både tid och pengar.

 

SIMEX ROTATIONSFRÄS 

För grävmaskiner, fungerar utmärkt att fräsa tjäle med, kan även användas till dikesarbeten med mycket sten och kompakt material.

 

Andra produkter från SIMEX

Simex kedjegrävare är ett flexibelt verktyg. Man gräver sig snabbt och smidigt ner i jordmassor och skapar fina spår. Perfekt för kabelläggning, täckdikning, rörgravar och dränering.

Simex nya siktskopa med justerbar slutfraktion har ett helt nytt patenterat system som gör att man kan justera slutfraktionen utan stillestånd. Med siktskopan kan man sikta, sortera eller krossa och lasta materialet på lastbil i ett enda steg.

Men det är inte bara Simex som funnits länge på marknaden. Amas själva har över 30 år i branschen och har byggt långsiktiga relationer med entreprenörer i hela Sverige.

www.amas.se

 

 

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×