Sikta och planera med samma skopa

Publicerad 10/10, 2023 kl. 14:06

AMAS, leverantör av utrustning för rivning, sortering, återvinning och anläggning, presenterar sin senaste nyhet – siktskopan RS10-14 med plan botten för planering.

Likt AMAS andra siktskopor från Rotastar är RS10-14 effektiv på att sikta schaktmassor, och med dess plana botten blir det också möjligt för maskinisten att effektivt och snabbt använda den till planering, vilket spar tid och minimerar behovet av att använda ytterligare utrustning.

”Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en produkt som kombinerar hög prestanda och mångsidighet. RS10-14 siktskopa med plan botten är en fantastisk lösning för alla som behöver sikta material och markplanera på en och samma gång”, säger Magnus Uppsten på AMAS.

RS10-14 siktskopa har redan visat sig vara en stor framgång. ”Skopan hade knappt landat på vår gård innan vi fick fullt upp att offerera våra kunder, detta tack vare kundernas goda erfarenheter av de andra modellerna vi erbjudit sedan 2019. Vi påstår med gott samvete att Rotastars siktskopor är de bästa på marknaden”, säger Magnus Uppsten. 

www.amas.se

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×