Se mer med nya Telehandler

Publicerad 19/9, 2018 kl. 11:16

Sennebogens nya 355 telehandler, är stor och stark som en hjullastare, men den har dessutom räckvidd som en teleskoplastare. Den höjbara hytten ger en mycket bättre översikt vid t ex matning av lastbil eller annat högt fordon.

Räckvidden på 8,5 meter gör även att 355 slipper köra upp på lastmaterialet, vilket både sparar tid och minskar olycks-risken. Med sina kompakta mått och nerfälld hytt är framkomligheten stor i t ex inomhusmiljöer. Maskinen är försedd med en massiv stålram och robust teleskoparm. Ger en maximal kraft genom Z-Kinematik, välkänt från hjullastartekniken. Den här maskinen är ensam på marknaden med höjbar hytt som ger bra överblick över arbetsområdet (ögonhöjd 4,2 m). Maskinen skophöjd erbjuder upp till 8,5 meter.

Maskinen har väldigt kompakta mått (kortare och lägre än hjullastare) och är försedd med tre sorters styrning, fram-, 4-hjuls- och krabbstyrning. Det finns ett flertal olika verktyg som alternativ till skopan, för flexibla arbetsuppgifter. Kraftfull reversibel fläkt förhindrar igensättning av luftintaget och säkerställer maximal kylning.

 

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×