Scanmaskin presenterar World Series

Publicerad 3/5, 2018 kl. 09:44

World Series är en helt ny produktlinje av högkvalitativa slipmaskiner, industridammsugare och diamantverktyg där framtagandet har präglats av inspiration och kunskap från hela världen.

Detta premium sortiment har fokuserat på slutanvändaren, där service, kvalitét och pålitlighet är några utav nyckelorden.

”Vi har tagit hänsyn till efterfrågan som finns på marknaden, samlat kunskap från professionella användare världen över och sedan kombinerat detta med svensk teknik”, säger Martin Persson, Teknisk Chef på Scanmaskin Sverige AB.

Först ut i World Series sortimentet är Scanmaskin 32, en slipmaskin med en rad högintressanta egenskaper som kanske gör detta till en utav de snabbaste och modernaste slipmaskinerna på marknaden. Med en unik verkningsgrad minimerar Scanmaskin 32 antalet sliptimmar till en tiondel. Maskinen är utrustad med ett helgjutet maskinhus vilket medför en lång hållbarhet med dammfri drift. En stor fördel med Scanmaskin 32 är att den är lätt att demontera. Genom att lossa 3 skruvar får man åtkomst till hela maskinhuset, vilket underlättar när maskinen ska servas.     

”Denna slipmaskin ger operatören de största tidsvinsterna, både vad gäller verkningsgrad och servicetid. Detta är verkligen ”Grinding in the fast lane” på alla sätt”, säger Martin Persson.

World Series by Scanmaskin lanserades på mässan ”World of Concrete” i Las Vegas och Scanmaskin 32 blev snabbt en favorit bland besökarna. Mycket folk samlades i Scanmaskins montrar för att kika på maskinens uppbyggnad och dess teknik. Reaktionerna var mycket positiva för de besökare som valde att provköra maskinen och uppleva fördelarna med detta nya koncept. 

www.scanmaskin.com

 

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×