Sandvik introducerar siktlösningen Peak Screening

Publicerad 17/6, 2020 kl. 13:42

Peak Screening är ett komplett paketerbjudande och ett prestandakoncept som utformats för att säkerställa produktiv siktanläggning. Peak Screening inkluderar rätt sikt, siktmedia och garanti- och serviceprogram för olika budgetar och behov.

Sandviks siktutrustning, siktmedia och tjänster är utformade för att fungera optimalt med varandra och säkerställa att produktionen blir så effektiv möjligt. Detta tillsammans med kontinuerlig tillgång till Sandviks specialister, som hjälper till med rätt konfiguration, optimering, felsökning och annat, skapar enligt Sandvik en välfungerande helhet.

Sandvik har utvecklat tre nya sortiment av underhållsvänliga, högpresterande och modulära siktar som är mer mångsidiga, mer tillförlitliga, snabbare att få på plats och säkrare att använda. Sandviks siktar levereras med siktmedia som standard. Sandvik samarbetar med kunder för att välja rätt lösning för den aktuella tillämpningen. Det finns även exklusiva tillval för bättre produktivitet och längre drifttid, exempelvis Sandvik WX6500 inspänd siktmedia med upp till tio gånger längre livslängd än standardtrådsåll. 

Sandviks R&P-paket (Reliability & Performance) omfattar två års utökad utrustningsgaranti, regelbundna inspektioner, underhållsrekommendationer, felsökning och prestandaanalyser som kan hjälpa till att optimera serviceintervallen och därmed undvika kostsamma haverier. Sandviks siktlösningar kommer också med en prestandagaranti som innebär att Sandvik garanterar att lösningen uppnår den prestanda som överenskommits. Om inte, kommer Sandvik att justera lösningen tills den gör det.

”Peak Screening är ett bevis på vår förståelse för kundernas produktivitetsbehov och vår vilja att lösa deras utmaningar på okonventionella, branschledande sätt”, säger Mats Dahlberg, Vice President Lifecycle Service, Stationary Crushing and Screening Sandvik. ”Vi vill hjälpa kunderna att dra nytta av konkurrensfördelen som Peak Screening kan erbjuda, och samtidigt etablera produkten som en standard för siktlösningar i vår bransch.”

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×