Rototilt vinner pris i Tyskland

Publicerad 5/10, 2020 kl. 16:51

Rototilts nya helautomatiska snabbfästessystem QuickChange vinner German Innovation Award i kategorin Machines & Engineering.

Priset delas ut till lösningar som ger en långsiktig effekt och mervärde för användaren.

Rototilt lanserade sitt helautomatiska snabbfästessystem QuickChange tidigare i år med en rad användarfördelar och patentansökningar. QuickChange har bland annat robust inbyggda hydraulkopplingar och en nostätning som minimerar risk för läckage.

“Priset är ett kvitto på att QuickChange tar helautomatiska snabbfästessystem till nästa nivå med flera unika innovationer”, säger Per Väppling, Marketing and Sales Manager Rototilt Group.

Sedan tidigare har Rototilt fått samma pris för säkerhetslåset SecureLock, något som också är inbyggt som standard i hela QuickChange-systemet.

“Förutom livslängd är säkerhet i fokus. SecureLock är standard både i maskinfäste och tiltrotator. Här har vi har vi adderat säkerhetsdetaljer som konstant låstryck i låscylindern, plan anliggningsyta på låskolvarna och fjäderbelastad låscylinder. Allt för att öka säkerheten för en tryggare arbetsmiljö.”

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×