Paneldiskussioner på DEMCON arrangerade av IACDS och EDA

Publicerad 19/9, 2018 kl. 12:03

I samband med mässan DEMCON kommer den europeisk branschorganistionen för rivare EDA och den internationella organsiationen för håltagare, IACDS arrangera paneldiskussioner eller så kallade “workshops” i samarbete med Branschorganistionen för Byggnadsberedning, BFB.

IACDS workshop för håltagare hålls torsdagen den 27 september klockan 10.30 till 12.00. EDAs workshop för rivare hålls fredagen den 28 september klockan 10.30 till 12.00. Båda samlingarna kommer hållas i anslutning till entrén till mässan.

Det är helt kostnadsfritt att delta vid paneldiskussionerna och det går att komma oanmäld. Men för att få en uppfattning om hur många som kommer vill arrangörerna att deltagare helst anmäler sitt intresse på respektive branschorganisations hemsida.

Registrering för IACDS workshop hittas på länken: http://www.iacds.org/workshops/september2018

Registrering för EDAs workshop sker på länken: http://www.europeandemolition.org/workshops/september2018

Det går också bra att gå via hemsidorna www.demcon.se och www.professionelldemolerings.se startsidor och klicka på respektive bannrar för att klicka sig vidare till registreringen.

Moderator för de båda samlingarna är IACDS och EDAs sekreterare José Blanco. Närvarar gör också representanter från BFB.

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×