Öppet Hus hos Midhage i Solna

Publicerad 23/12, 2019 kl. 13:50

I klassiskt novemberväder bjöd Jack Midhage AB sina kunder till stockholmskontoret på öppet hus onsdagen den 27 november. Men att regnet stod som spön i backen denna gråmulna dag hindrade inte kunderna att komma till butiken och verkstaden mitt i Solna.

“Redan innan öppningsdags hängde kunderna på låset och det gillar vi”, berättar Joakim Lindfors som är affärsområdeschef för håltagning på Jack Midhage AB. Byggare, håltagare och rivare är morgonpigga och sina ärenden som att införskaffa verktyg och utrustning gör man tidigt på morgonen så man hinner med at jobba så mycket som möjligt under dagen. “Från 08.00 fram till runt 11.00 har vi nog haft mellan 50 och 70 besökare i butiken idag och det ser vi som ett jättebra resultat på det öppna huset”, säger Göran Grahn som är säljare på regionen Stockholm, Mälardalen och Uppland. Kollegan Andreas “Gusten” Gustafsson håller med. Gusten är säljare och produktspecialist på samma distrikt och värvades nyligen från en känd konkurrent.

Man bjöd på grillad korv med tillbehör under ett partytält på utsidan butiken. Midhage har en bra placering med sin butik och verkstad i Stockholm. Det är lätta att hitta hit och många stor byggprojekt pågår i närheten och i den norra delen av Stockholm. Den här delen av Solna var tidigare riktigt överhettad med byggen. Bara ett stenkast bort stod Råsunda-arenan där Sverige blev silvermedaljörer i fotboll vid VM 1958. Vann gjorde Brasilien och det var då spelare Pelé slog igenom och blev känd för världen. Det var Rivners som rev arenan och idag har platsen ersatts med bostäder och butiker.

Midhages lokaler i Solna är väl anpassade med en välutrustad serviceverkstad för reparationer av maskiner, omsättning av borr med mera. Butiken rymmer det allra nödvändigaste av verktyg, maskiner, borrstativ med mera och det är smidigt för entreprenörerna att hämta ut det de behöver. Man har också ett lager av diamantverktyg och andra typer av verktyg som hårdmetallverktyg av en rad olika typer.

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×