OP bygger ny anläggning i Landskrona

Publicerad 19/12, 2022 kl. 15:02

23 maj tog OP System första spadtaget till sitt nya huvudkontor för Norden. Det blir en anläggning på över 6000 m² belägen i Landskrona, intill Eslövsvägen strax öster om E20/E6.

På plats med spaden var OP Systems vd Fredrik Hagwell, Landskronas kommunalråd Torkild Strandberg, samt OP Gruppens ägare Mats Olofsson och Sten Persson, därtill press, lokalpolitiker, byggbolaget YLAB och ett flertal anställda från OPs bolag.

Den nya anläggningen kommer att inrymma huvudkontor för OP System Norden, med försäljning, serviceverkstad och reservdelslager. Bygget är enligt OP System miljövänligt med material såsom järn, trä och betong. Det finns även planer på att montera solpaneler på taket. Det kommer finnas ytor för verkstad, lager och tvätthall. En utställningshall med god takhöjd, butik och kontor inryms också. Nybygget är en investering på cirka 70 miljoner kronor och beräknas stå klart i januari 2023. Då kommer de även att behöva anställa nytt folk, bland annat mekaniker till den nya verkstaden. OP System servar och säljer återvinningsmaskiner från bland annat Doppstadt, Sennebogen och Rubble Master.

”Nu får vi en efterlängtad och väl anpassad anläggning, som kommer bli vårt nordiska huvudkontor och ge oss perfekta möjligheter att bygga vidare på OP Systems fortsatta framgång”, säger Fredrik Hagwell, vd OP System.

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×