Omstrukturering på Jerneviken – Levanto – Midhage

Publicerad 7/3 kl. 11:33

Benny Aronsson har blivit tillförordnad vd i den nya företagsgruppen Jerneviken – Levanto – Midhage efter att den tidigare vdn Peter Logan har gått i pension. Dessutom har tillträtt Stefan Bergsten och Kim Christiansson nya tjänster inom organisationen.

Benny Aronsson har gått in som tillförordnad vd för Jerneviken – Levanto – Midhage från och med 1 januari 2022. Han är även vd för ägarbolaget Puvac. Hans arbetsuppgift är att integrera verksamheterna i de tre bolagen.

Samtidigt gick Peter Logan, företagets tidigare vd och marknadschef, i pension efter drygt 30 år i tjänst. Han kvarstår dock som styrelsemedlem och delägare. ”Ett stort tack till alla kunder, leverantörer och andra samarbetspartners för många både trevliga och givande kontakter under alla dessa år”, säger Peter Logan i ett pressmeddelande. ”Jag har så många positiva och roliga minnen från alla dessa år som jag kommer att vårda väl. Efter så många år kommer jag att ha svårt att helt släppa kontakten med branschen, så på ett eller annat sätt kommer jag att hålla kontakten med många av Er.”

Stefan Bergsten har tillträtt dessutom tjänsten som vice vd och marknadschef. Han är tillika delägare i bolaget. Han har en bakgrund hos Pullman-Ermator som försäljningschef fram till 2017 och senast som marknadschef inom produktområdet för dammsugare och luftrenare hos Husqvarna Construction.

Kim Christiansson har tillträtt en nyinrättad befattning som försäljningschef. Kim är även delägare i bolaget. Kim har också en bakgrund hos Pullman-Ermator och Husqvarna Construction där han arbetade som säljande produktspecialist för golvslipning.

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×