Oilquicks OQC med ny förbättrad rotator

Publicerad 7/4, 2020 kl. 16:32

Oilquicks snabbfästessystem OQC är utvecklat för pendelupphängda redskap för främst användning på materialhanteringsmaskiner och lastkranar. Systemet består i huvudsak av en rotor som fästs ovanför Oilquicks helhydrauliska snabbfäste.

Systemet möjliggör obegränsad 360 graders rotation. Enheten OQC monteras pendlande på materialhanteringsmaskinens sticka och systemet kan också utrustas med en elektrisk svivel för att styra en magnetplatta.

“Nyligen lanserade vi ett kraftigt förbättrat fästessystem för alla som arbetar med pendlande redskap”, säger Johan Schedin, säljare Oilquick. ”Vi har bytt rotor till en helt ny och bättre. Fästena finns i två storlekar, OQC65 och OQC70/55 med maximal lyftkraft 20 ton respektive 30 ton.”

Johan Schedin beskriver den snabba kopplingen, flexibiliteten och den integrerade elsviveln som några av fördelarna. “Vi har testat systemen hårt ute hos kund under lång tid och vi har sålt ett flertal installationer. Resultatet är imponerande. Hållfasthet, säkerhet, pålitlighet och prestanda uppfyller alla krav som kan tänkas. Den klarar alla miljöer och är dessutom mindre och lättare än den tidigare.”

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×