OilQuick utses till Sveriges Bästa Industriföretag

Publicerad 17/5, 2022 kl. 14:18

Undersökningsföretaget Great Place to Work utnämner OilQuick till Sveriges Bästa Industriföretag 2022 för tredje året i rad. Dessutom kvalar OilQuick in på listan över Sveriges 25 Bästa Arbetsplatser 2022 för fjärde året i rad.

Great Place To Work utför världens största arbetsplatsstudie och delar ut kvalitetsutmärkelser till företag i mer än 50 länder. För att få komma in på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser måste företaget erhålla en Great Place to Work-certifiering, som enligt OilQuick är tuff en process med höga krav där alla anställda får komma till tals i en anonym enkät. Det är enbart de 25 bästa resultaten av kulturutvärderingen och medarbetarundersökningen som får kalla sig Sveriges Bästa Arbetsplatser 2022. För fjärde året i rad lyckas OilQuick komma med på listan i klassen medelstora företag (50-250 anställda).

Resultaten i undersökningen visar bland annat att organisationer som är med på Great Place to Works lista över Sveriges bästa arbetsplatser har nästan 50 procent lägre sjukfrånvaro än genomsnittet i Sverige, enligt OilQuick. Vinst- och rörelsemarginalen hos Sveriges Bästa Arbetsplatser är högre för stora och medelstora organisationer jämfört med svenska genomsnittsföretag, enligt OilQuick.

Årets alla vinnare och den fullständiga listan finns att se på Great Place to Works hemsida.

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×