Nytt utsläppsfritt hydraulaggregat

Publicerad 26/6 kl. 09:48

Genom att kombinera de två vanligaste elektriska anslutningstyperna 230 V och 400 V i en enhet erbjuder EP3 maximala användningsmöjligheter.

Vilken typ av anslutning som används kan bestämmas via en switch. EP3 fungerar 100 % emissionsfritt och är därför särskilt lämplig för inomhusbruk. Även de strängare framtida hälso- och säkerhetskraven för avgaser och buller uppfylls. EP3 är den pålitliga lösningen för alla områden där konventionella bensin- eller dieselenheter är förbjudna på grund av deras avgasutsläpp.

Företagets elektriska hydraulaggregat har en tvåstegspump som möjliggör snabb trycksättning av det anslutna verktyget och förbättrar därmed dess produktivitet. Upp till 3 verktyg kan valfritt anslutas till det förmonterade grenröret och drivas parallellt. Integrerade hjul och ett utdragbart styre underlättar transport inom byggnaden. Lämpliga lyftöglor finns på enheten för enkla lyft. Förutom enhetens kompakthet säkerställer den beklädda stålramen ett optimalt skydd under tuffa arbetsförhållanden. Det finns även en integrerad verktygslåda/förvaringslåda. Robust designad för tunga rivningsapplikationer, EP3 förser de handhållna rivningsverktygen från Darda med ett systemtryck på 500 bar. De kompakta måtten möjliggör okomplicerad transport till arbetsplatsen. Dardas hydrauliska spräckare och demoleringsverktyg säljs av Fredsund Maskin AB.

www.fredsund.se

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×