Nya tillbehör för borrstativ, pelarförlängare med kuggstång från Midhage

Publicerad 19/12, 2018 kl. 13:34

“Våra nya borrstativ i M-serien M40, M50 och M70, har blivit något av en försäljningssuccé. Framgången kan vi tacka våra duktiga håltagare för som hjälper oss att ständigt vidareutveckla stativen och komma med idéer kring smarta och användbara tillbehör som underlättar håltagarens vardag” säger Joakim Lindfors, produktansvarig hos Midhage.

Det täta samarbetet med kunderna har hitills resulterat i bland annat snabbstämp/säkerhetstämp, kärnfångare, spännspindel, pelarförskjutare och sömborrningsadapter som funnits i Midhages sortiment sedan våren 2018.

Den senaste nyheten är att det numera finns två förlängare, 495 mm och 750 mm, med kuggstång även till det lilla M40-stativet. Detta innebär att man nu också på M40 kan veva upp bommen hela vägen även då man arbetar på hög höjd vilket gör att man slipper tunga lyft.

 “Vi fortsätter naturligtvis att utveckla nya praktiska och smarta tillbehör samt välkomnar förslag och idéer från håltagarna. Inga tankar eller idéer är för dumma. Kan vi på ett relativt enkelt och billigt sätt underlätta håltagarnas vardag så vill naturligtvis försöka göra det. Det är nästan bara fantasin som sätter gränserna. Då vi har full kontroll över tillverkningen är vi idag mycket flexibla och kan framställa mindre serier och ändå få en intressant kostnadsbild. M-stativen, deras reservdelar och tillbehör är samtidigt kompatibla med liknande på marknaden förekommande riggar vilket naturligtvis är väldigt uppskattat av kunderna” avslutar Joakim Lindfors.

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×