Nya Lavina S7-serien

Publicerad 28/3 kl. 10:01

I Sverige säljs tillverkaren Superabrasives serie kallad Lavina av JLM Group (Jerneviken Levanto och Midhage). JLM visade Superabrasives produkter i sin monter på DEMCON.

Lagom till den amerikanska mässan Conexpo lanserade Superabrasive nyheter av märket Lavina, den nya S7-serien. S7-maskinerna har en helt ny design och funktioner som har utvecklats för att underlätta entreprenörers arbete och göra det mer effektivt än någonsin. Sliphuvudet är nu helt tätt och dammtätt för längre livslängd och mindre underhåll. En omdesignad kedjedriven planetdrivning, ny starkare kuggrem, uppgraderade axlar och remskivor är bara några av förändringarna som har utformats för att ta dessa slipmaskiner till nästa nivå av funktion och tillförlitlighet. Den nya ramdesignen med uppgraderade vikter och handtag ger bättre kontroll, enklare verktygsbyten och mindre vibrationer. De första S7-maskinerna, 25” och 30” propan och elektriska modeller, kommer att finnas tillgängliga under det andra kvartalet 2023, med fler storlekar som kommer att följa senare under året.

Lavina från Superabrasive är ett av de ledande märkena av maskiner för slipning och polering av betonggolv i USA. Tillverkaren har en egen sammansättningsanläggning i South Carolina men själva tillverkningen sker i Krun, Bulgarien.

www.superabrasive.com
www.midhage.se

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×