Ny golvlösning från Scanmaskin

Publicerad 22/5, 2019 kl. 11:44

Scanmaskin presenterar nu betonggolvsystemet World Series som gör betongpolering enkelt.

När det gäller att polera ett golv finns det två viktiga saker att komma ihåg. Dessa är att möta kundernas förväntningar och skapa ett optimalt slutresultat. Anna-Lena Lööf, marknadschef på Scanmaskin, beskriver dagens svårigheter: “Idag finns det många kunder som inte vet vad polerad betong är och hur man skapar det förväntade slutresultatet. Därför har vi valt att skapa en enkel stegvis guide för att underlätta för våra kunder att polera ett betonggolv. Hur man får ett World Series-golv, helt enkelt”, säger Anna-Lena.

World Series-systemet är ett premiumval av produkter som har skapats för Scanmaskins kunders krav runt om i världen. Utvecklingen av detta produktsortiment är inriktat på kvalitet, service och tillförlitlighet. Förra året släppte man Scanmaskin 32 och Scanmaskin 28-maskinerna i olika versioner som har varit en stor framgång och belönades med 2020 års bästa innovation. Efter mycket testning tillsammans med sina kunder har man nu också släppt ett komplett World Series-verktygssystem, inklusive World Series Metals, World Series Ceramics och World Series Resins.

World Series golvguide för polerad betong kombinerar resultaten av Scanmaskins omfattande testning, tillsammans med ett komplett sortiment och förklaring av verktyget kunden behöver för jobbet. Den enkla steg-för-steg-guiden hjälper användaren att uppnå den ultimata finishen varje gång.

World Series Floor innehåller tre olika system som alla kan användas för att uppnå en matt, blank eller superblank yta. Scanmaskin kallar dem World Series Matte, World Series HF (high refinement) och World Series VHF (Mycket hög refinement).

Golvsystemet lanserades på den årliga World of Concrete-mässan i Las Vegas, USA och visades på Bauma.

www.scanmaskin.com

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×