Nu slår Drome upp portarna även i Göteborg

Publicerad 16/9 kl. 16:14

Drome fortsätter på sin extremt expansiva bana och slår nu upp portarna till sin filial i Göteborg. Närmare bestämt är adressen Exportgatan 1A i Hisings-Backa.

Anton Brattlöf på Drome berättar att den officiella öppningen av butiken i Göteborg sker den 7-8 oktober men försäljningen har faktiskt redan dragit igång.

”Vi har redan börjat sälja och lagren börjar att fyllas upp. Kul att vara på plats på en så expansiv marknad som Göteborgs-regionen”, säger Anton.

 Drome kommer att sälja och serva sitt fullständiga produktsortiment från kontoret i Göteborg. Det är en väl tilltagen butik med stort lager samt en komplett serviceverkstad med svarvar och fräsar och andra maskiner för att snabbt kunna serva håltagarna och andra entreprenörer. ”Vi kommer även att erbjuda ett brett utbud gentemot rivare, sanerare, anläggningsarbetare med mera”, berättar Roger Jonasson på Drome.

Det geografiska täckningsområdet för kontoret i Göteborg kommer att vara Västra Götaland, Halland och Värmland.

Till en början kommer man ha tre anställda på plats på kontoret i Göteborg vilka är Andreé Bergström, Bo Dahlin och Anton Brattlöf. Målet inom en snar framtid är dock att anställa ytterligare tre stycken på Göteborgs-kontoret.

Andreé Bergström var tidigare säljare på Jerneviken Maskin AB samt även på Jack Midhage AB och har många års erfarenhet från branschen. Andreé kommer att vara platsansvarig i Göteborg samt jobba med försäljning. Bo Dahlin har jobbat i håltagningsbranschen sedan 1981 och har 20 års erfarenhet som håltagare och har efter det arbetat många år med service och produktion. Hans ansvarsområde blir produktion och verkstad.

Anton Brattlöf har arbetat som säljare för Drome sedan nästan ett år tillbaka och utgått från huvudkontoret i Dalstorp. Hans bas blir nu Göteborg.  Antons ansvarsområdet blir försäljning och support.

”Vi har en fantastisk utveckling inom Drome och det känns utomordentligt bra med nytt kontor, butik, lager och verkstad även i Göteborg. Vi hälsar hela Sveriges entreprenörer välkomna”, avslutar Roger.

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×