Nu släpper Blinken Tool nya GSSI Flex NX

Publicerad 27/12, 2023 kl. 16:45

Blinken Tools släpper nu GSSI nya Flex NX, som drivs av Nexus. Nexus-plattformen och Flex NX är kulmen på omfattande marknadsundersökningar, teknikutveckling och konkurrensanalys, vilket har resulterat i den mest spännande handhållna GPR-produktlanseringen sedan StructureScan Mini XT.

Flex NX bygger på det pålitliga arvet genom att underhålla de saker som sina kunder bryr sig mest om, såsom robusthet på arbetsplatsen, allt-i-ett-enkelhet och flera skanningsalternativ. Flex NX lägger sedan till en nivå av förmåga och flexibilitet som är oöverträffad i GPR-världen som kan förändra hur man kommer att kunna utföra sitt jobb.

 

Nya specialfunktioner

Flex NX har ett nytt användargränssnitt som gör det enkelt ”allt-i-ett” intuitivt arbetsflöde, förenklad navigering och allt på en stor pekskärm. Flex NX har dessutom en ny handtagsdesign som gör att man kan placera handtaget i flera positioner beroende på hur man vill samla in data. Handtaget påverkar inte längre hur man ser sin data på skärmen. Utrustningen kopplas enkelt ihop med trådlösa NX-tillbehörsantenner med Tap-to-Connect-teknik samt trådlös dataöverföring och mjukvaruuppdateringar.

Flex NX ger en mångsidighet man behöver för att möta alla utmaningar på arbetsplatsen. När man använder Flex NX eller NX25 ”en tillbehörsantenn” så kan man se resultatet direkt på Flex NX eller anslut snabbt med en valfri telefon eller surfplatta för olika visningsalternativ oavsett operativsystem.

Utan att se både standard och korspolariserad data tillsammans så får man bara en del av bilden. Flex NXs dubbla kanalläge hjälper till att avslöja och identifiera mål som inte alltid kan ses med bara en kanal, vilket gör det möjligt för användaren att bättre identifiera metalliska och icke-metalliska mål.

Notera at man kan alltid stänga av den korspolariserade antennen om man bara vill se en kanal med data.

Man kan snabbt utforska och utvärdera ett intresseområde. När bilder börjar dyka upp fokuserar man skanningen på de områden som betyder mest. Ju mer man skannar, desto tydligare blir bilden. 

Flex NX är robust och byggd och testad med tanke på varje arbetsplatsmiljö. Extrem värme, kyla, damm och vatten är ingen match för Flex NX. Flex NX är klassad IP65 och har ett driftstemperaturområde på -20C till 50C. Flex NX använder högkapacitets litiumjon batterier för ett hållbart arbete under alla förhållanden.

Med GSSI Fusion kan man enkelt överför projekt trådlöst från Flex NX till GSSI Fusion med vilken telefon eller surfplatta som helst. Skapa och skicka en interaktiv rapport till kunder medan man fortfarande är på arbetsplatsen. GSSI Fusion är ett valfritt tillbehör.

www.blinken.eu

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×