Nu kommer vajersågar från Drome

Publicerad 29/3 kl. 14:56

Vid sidan om att satsa kraftfullt på den svenska håltagnings- och rivningsmarknaden är Drome också aktiva på de portugisiska och spanska marknaderna med sina diamantverktyg men också vad gäller maskiner.

För tre år sedan började man sälja vajersågar parallellt med sina serier av diamantverktyg inklusive diamantvajer.

Drome har idag tre storlekar av vajersågar, 22, 55 och 75 kW. Sågarna är utrustade med Siemens-motorer och Yaskawa-inverters.

“Det är tre år sedan vi sålde den första av våra vajersågar till Portugal. Fram tills idag har vi sålt tio sågar av den största modellen på 75 kW till Spanien och Portugal. Sågarna går hela dagarna under väldigt tuffa förhållanden. Nu har verksamheten tagit ordentlig fart och orderböckerna är i de närmaste fulla för 2021. Vi har även börjat sälja den största sågen och den minsta på 22kW till de svenska och norska marknaderna”, berättar Roger Jonasson på Drome.

Roger framhåller att vajersågarna är enkla at arbete med och lätta att lära sig. Dessutom ger de ett konstant och mycket mjukt drag som håller vajern skarp.

“Vi har också konkurrenskraftiga priser för den här typen av vajersågar som spänner mellan 140,000 till 385,000 kr”, tillägger Roger.

www.drome.se

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×