Midhage öppnar komplett produktportal

Publicerad 21/12, 2020 kl. 11:40

Nu presenterar Jack Midhage AB en produktportal på sin hemsida där deras avtalskunder bland annat kan hitta information om alla artiklar, göra beställningar och se historik.

Målet med produktportalen har bland annat varit att presentera företagets produkter på ett snyggt, enkelt och informativt sätt för alla som besöker hemsidan. Med produktportalen vill de även (via en inloggningsfunktion) erbjuda befintliga kunder snabb tillgång till nettopriser och möjlighet till att skapa och spara offerter och projekt- och inköpslistor, samt att göra beställningar, oavsett om användaren arbetar vid datorn på kontoret eller med mobiltelefonen ute på fältet.

Inom Jack Midhage AB har denna försäljningskanal diskuterats under en längre tid och under resans gång har de tittat på olika lösningar. För att kunna ha full kontroll och maximal flexibilitet valde de att, under ledning av Andreas Jonasson på Jack Midhage AB, använda sig av kompetens som redan fanns inom företaget.

”Portalen har varit öppen sedan 22 oktober och har fått en fantastisk start”, säger Joakim Lindfors, affärsområdeschef håltagning, rivning och sanering Jack Midhage AB. ”Vi har innan lanseringen låtit ett antal frekvent handlande kunder testköra vår portal och därefter rättat till de synpunkter som uppkommit. Alla våra produkter finns med och vi har en stor förhoppning om att kunderna kommer att tycka att det är enkelt att få grepp om vårt sortiment. Vårt breda utbud blir lättare att sortera och man kan enkelt jämföra eller få förslag på produkter”.

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×