MD180 - Den mångsidiga riv- och sorteringsgripen från VTN

Publicerad 26/6 kl. 09:47

AMAS presenterar nu sitt senaste tillägg till sitt produktutbud, MD180, den mångsidiga riv- och sorteringsgripen från VTN, nu tillgänglig för svenska entreprenörer.

VTNs MD180 är en grip som kommer bli oumbärlig på byggarbetsplatser, inte bara på grund av sina egenskaper utan också för att den passar perfekt till maskiner mellan 14 och 23 ton, vilka är väldigt vanliga i dessa sammanhang. Denna kompakta och precisa grip möjliggör effektiv hantering av en mängd olika material direkt på arbetsplatsen, från stenar och trädstockar till grenar, stolpar, buskar och avfallsmaterial.

”Med MD180 kan våra kunder hantera stora och skrymmande material med enkelhet och precision, vilket avsevärt förbättrar effektiviteten och säkerheten på arbetsplatsen”, säger Magnus Uppsten på AMAS. ”Denna produkt representerar vårt engagemang att leverera toppmodern teknik som möter de höga kraven från svenska bygg-, anläggnings och rivningsföretag.”

Den kraftfulla käftöppningen på MD180 tillåter att enkelt gripa och förflytta stora och tunga objekt, vilket minskar tidsåtgången för materialhantering och ökar produktiviteten. Utrustningen är särskilt lämplig för användning inom bygg, avfall och rivning. AMAS visade upp MD180 vid Svenska Maskinmässan på Solvalla.

www.amas.se

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×