MB Crusher introducerar ny generation siktskopor

Publicerad 23/12, 2019 kl. 13:48

MB Crusher, skaparna av världens första patenterade multifunktionella käftkross, har lanserat MB-HDS, en ny serie siktskopor.

Diego Azzolin, productionschef MB Crusher, presenterade deras nya generation siktskopor på Bauma tidigare i år. “Den nya MB-HDS-serien har utformats för att vara ett riktigt ’wild card’: den kan anpassa sig till en rad olika arbetsmiljöer och kan arbeta med olika typer av material med enastående enkelhet och hastighet, utan att man behöver en specialist eller någon speciell utbildning.”

En nyhet med MB-HDS-siktskopan är dess förmåga att anpassa sig till olika typer av arbeten och material. Det är en lösning för de som behöver hantera olika sorters avfall som snabbt ska göras om till återvinningsbart och vinstgivande material. MB-HDS är tillgänglig i fyra modeller som lämpar sig för flera olika typer av material och som (liksom alla MB Crusher-maskiner) kan installeras på grävare och lastare (5-35 t) för att underlätta framkomligheten och rörligheten på arbetsplatser, områden med stora rörledningar, städer eller lantbruksområden.

Bytet av rotationsskopan kan utföras varsomhelst eftersom att den nya serien har ett centraliserat smörjsystem med alla underhållsverktyg lokaliserade i ett fack på siktskopan. Ett automatiserat, stötdämpande hydrauliskt system minskar urladdningen så att motorn, transmissionsdelarna och maskinbommen inte skadas. ”Jag skulle vilja avsluta med att säga att den nya generationen av MB-HDS-siktskopor helt uppfyller vår avsikt”, säger Diego Azzolin. “Vi önskar alla MB Crushers kunder, för år 2020 och framåt, att bli kvitt alla hinder och göra om dem till ett konkurrenskraftigt övertag.”

Sedan 2001 har italienska familjeföretaget MB Crusher erbjudit den största produktlinjen av patenterade krosskopor i hela världen. MB Crusher erbjuder skopor för grävare, kompaktlastare och grävlastare i alla storlekar. Företaget ligger i Fara Vicentino på randen till Dolomiterna, där tillverkningens alla faser tas om hand, från research och utveckling till produktion och försäljning.

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×