JLM, Jerneviken-Levanto-Midhage lanserar Lavinas golvslipar på Nordbygg

Publicerad 17/5 kl. 12:14

Lavina ägs och tillverkas av företaget Superabrasive med fabriker i både Bulgarien och USA. Superabrasive marknadsför produkter för flera branscher men huvudfokus ligger idag på betonggolvsindustrin.

Produktsortimentet innehåller ett komplett utbud av utrustning och diamantverktyg för allt inom golvförberedelser och golvunderhåll. Sedan lanseringen av de första Lavina-slip- och polermaskinerna 2004, har Superabrasive ständigt förbättrat och utökat sortimentet för att tillhandahålla de mest effektiva och lättanvända slip- och poleringslösningarna på marknaden.

Superabrasive startade 1987 som en diamantpulvertillverkare. Fabriken sträcker sig över 31 400 kvm och sysselsätter drygt 300 personer och är lokaliserad i Krǎn, Bulgarien.

”Vi har valt att jobba med Lavinas slipmaskiner tack vare dess användarvänlighet och extrema driftssäkerhet. Golvslipmaskinerna är tåliga, robusta och ger ett enastående slipresultat. Lavina är dessutom sedan starten en av de dominerande golvsliparna på världsmarknaden”, säger Stefan Bergsten på JLM.

JLM har i sitt sortiment följande modeller: L14EU Ø330mm, L16EU Ø450mm, L25EUB Ø650mm, L25REUB Ø650mm (fjärrstyrd) samt L3213REUB Ø820mm (fjärrstyrd). Samtliga slipmaskiner har variabel hastighet, detta för att kunna anpassa maskinen utefter underlag och material för maximal totalekonomi.

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×