Hydroscand öppnar nya butiker i Avesta och Strömsund

Publicerad 10/10 kl. 13:33

Hydroscand expanderar och öppnar två nya butiker under hösten 2023, en i Avesta och en i Strömsund.

De nya butikerna innebär att Hydroscands kunder i Avesta och Strömsund med omnejd får en lokal Hydroscand butik i sitt närområde. I Avesta öppnar Hydroscand en fullservicebutik, vilket innebär både butik, verkstad och Hydroscands slangservice SlangExpress.

”Expansionen är ett resultat av Hydroscands starka kundfokus och lokala entreprenörskapet, en del av Hydroscands DNA – att möta våra kunders behov och efterfrågan lokalt, där de befinner sig. Hydroscands kunder i Avesta och Strömsund med omnejd, får med Hydroscands nya lokala butiker nära till Hydroscands produkter och tjänster, säger Pontus Nygren, VD på Hydroscand Sverige och Danmark.”

”Jag är stolt över att Hydroscand öppnar en ny butik i Avesta under hösten 2023. Vi kan från och med att butiken öppnar erbjuda våra kunder fullservice i Avesta med omnejd, en butik med verkstad och Hydroscands slangservice SlangExpress. I butikens verkstad kommer vi ta emot kunders maskiner för underhåll, byte av slangar, kopplingar och andra komponenter”, säger Patrik Nygård, regionchef i Dalarna.

Hydroscands nya butik i Avesta öppnar under hösten 2023 på Grabbogatan 4, 774 35 Avesta.

”Att få öppna en Hydroscand butik i Strömsund under hösten 2023 är jag oerhört glad över. I och med öppnandet av Hydroscands nya butik i Strömsund stärker vi Hydroscands position i regionen och kan bemöta våra kunders efterfrågan av tjänster och produkter lokalt, i Strömsund med omnejd”, säger Tobias Hallström, regionchef i södra Norrland.

Hydroscands nya butik i Strömsund öppnar under hösten 2023 på Torsgatan 5b, 833 35 Strömsund.

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×