Hydroscand öppnar butik i Oskarshamn

Publicerad 23/12, 2019 kl. 12:46

Hydroscand öppnar snart filial i Oskarshamn. Den nya butiken, som även innefattar en större verkstad, beräknas öppna i mars 2020.

Bara under 2019 har Hydroscand startat upp fem nya filialer i Sverige. Senast slog företaget upp dörrarna till en ny butik i Sandviken, vilken blev Hydroscands 70:e butik i Sverige. I början av 2020 tar Hydroscand nästa steg i expansionen och öppnar upp ännu en ny butik, denna gång i Oskarshamn.

“Den nya butiken har ett fantastiskt läge intill Åsavägen, i närheten av E22, ett läge som våra kunder naturligt passerar förbi”, säger Niklas Augustsson, regionchef sydost Hydroscand. ”Vi ser ett stort behov av en bra slangservice i Oskarshamn där vi har många kunder inom såväl industri som marin.”

Den nya filialen i Oskarshamn är 400 m², vilket rymmer både en butik på 100 m², ett lager och en stor verkstad med kapacitet att ta emot större fordon och maskiner. I samband med att den nya butiken öppnar kommer Hydroscand även att lansera SlangExpress i staden.

“Den nya SlangExpress-bussen som kommer att utgå från Oskarshamn, innebär att vi tillsammans med SlangExpress i Växjö, Kalmar, Karlskrona kan höja servicegraden och minska inställelsetiden till våra kunder i regionen.”

I Oskarshamn finns en hel del företag som är i behov av en nära slangservice. Med den lokala närvaron vill Hydroscand hjälpa sina kunder att utveckla och förbättra deras verksamhet.

“Tid är pengar och våra kunder kräver snabb, effektiv service och hög kvalitet. Det känns bra att vi kommer att kunna möta deras behov med hjälp av vår nya butik och mobila slangverkstad."

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×