Hydroscand lanserar lagerpåfyllnadstjänst

Publicerad 7/3, 2022 kl. 11:54

Hydroscand lanserar den nya tjänsten Shelf Refill, som är utvecklad för att hjälpa kunder att bygga upp ett eget, specialanpassat lager med slang och ledningskomponenter som sedan fylls på kontinuerligt.

För Hydroscands kunder är driftstopp ofta en kostsam historia. Slangbyten och reparationer måste därför kunna ske snabbt och effektivt, med rätt produkter inom räckhåll. Hydroscands nya tjänst Shelf Refill är en lagerpåfyllnadstjänst, även kallad ”vendor managed inventory”. Tjänsten innebär att Hydroscand ansvarar för kundens egna lager av slang och ledningskomponenter och ser till att nödvändiga produkter alltid finns inom räckhåll. Lagret utformas efter kundens önskemål och märks upp av Hydroscand som sedan löpande scannar av lagret med hjälp av en app. Med hjälp av appen kan Hydroscand säkerställa att rätt produkter alltid finns på plats, enligt Hydroscand. Appen är dessutom oberoende av internetuppkoppling, vilket enligt Hydroscand själva innebär att de kan hjälpa alla kunder oavsett var lagret är placerat.

”Shelf Refill kommer att underlätta vardagen för våra kunder som genomför frekventa reparationer och montage, där tid är pengar”, säger Johan Ekelöf, logistikchef Hydroscand. ”De kan då fullt ut fokusera på sin kärnverksamhet och känna sig trygga med att Hydroscand tar hand om allt från bevakning av lagersaldo till beställning och påfyllnad.”

Utöver lagerhållning på kundens arbetsplats erbjuder Hydroscand även lagerpåfyllning i en container som kan placeras ut hos kund. Containern är dessutom utrustad till en komplett slangverkstad och går under namnet HoseonSite. Hydroscands nya tjänst Shelf Refill kan bokas genom att kontakta någon av Hydroscands 72 butiker eller på Hydroscands webbplats.

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×