Karin Norr Eriksson, e-handelschef för Sverige och Danmark på Hydroscand.

Hydroscand lanserar e-handel i Sverige

Publicerad 23/12, 2019 kl. 12:35

Hydroscand har under 2019 öppnat ett flertal nya butiker. Nu har företaget valt att expandera verksamheten även online och har lanserat e-handel samt en ny webbplats i Sverige.

Sedan en tid tillbaka kan Hydroscand erbjuda sina kunder slang och ledningskomponenter även på nätet. Den nya e-handeln lanserades under september och innefattar en större del av Hydroscands breda butikssortiment. Monterad slang går inte att köpa online i dagsläget. Detta får kunderna som vanligt hjälp med på deras närmaste filial. Utöver detta, finns redan en stor del av sortimentet tillgängligt online och sortimentet utökas löpande.

“Det är en spännande resa som just har startat”, säger Karin Norr Eriksson, e-handelschef Hydroscand i Sverige och Danmark. ”Vi arbetar nu aktivt för att utveckla och förbättra vår e-handel för att kunna möta våra kunders krav och önskemål.”

För Hydroscand är den nya e-handeln ett viktigt steg i att öka tillgängligheten ytterligare, även utanför butikernas öppettider.

“Vi strävar alltid efter att öka tillgängligheten för våra kunder, såväl online som fysiskt med våra 70 butiker och våra mobila SlangExpress-bussar”, säger Pontus Nygren, vd Hydroscand i Sverige och Danmark. “Oavsett var kunden befinner sig och vad klockan är, strävar vi efter att alltid vara deras närmaste slangservice.”

Alla som är nyfikna på Hydroscands nya e-handel kan läsa mer om detta på företagets webbplats. Kunder som behöver hjälp att komma igång är även välkomna att kontakta Hydroscands kundservice för att snabbt få hjälp och svar på sina frågor. Leveranstiden är idag normalt 1-3 dagar från att kunden har lagt sin order.

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×