Hydroscand-butik i Uppsala flyttar till Östra Fyrislund

Publicerad 5/10, 2020 kl. 16:52

Hydroscand har under den senaste tiden varit i behov av större lokaler i Uppsala och flyttar därför butiken till den nya stadsdelen Östra Fyrislund. Fördelarna är bland annat en nästan dubbelt så stor lokal och enklare åtkomst från E4:an.

Hydroscand har blivit trångbodda i lokalen på Lastbilsgatan 4. I oktober flyttar de därför till större lokaler i Östra Fyrislund, knappt en kilometer från den nuvarande lokalen. Området ligger vid Kumlamotet, en av Uppsalas entréer från E4:an, och innefattar cirka 700 000 kvadratmeter verksamhetsyta för företag.

“Butiken ligger i direkt anslutning till den vältrafikerade vägen 282, vilket gör det smidigt för våra kunder att snabbt ta sig till butiken”, säger Leif Hammarberg, regionchef Stockholm Hydroscand. “Det nya läget innebär även att butiken kommer att vara väl synlig från vägen.”

Den nya slangbutiken kommer inte bara att bli större invändigt, utan kommer även att ha en större kundparkering. ”Fördelarna är många”, säger Richard Stjernstedt, platschef Hydroscand Uppsala. “Butiken blir nästan dubbelt så stor, ljusare och kommer att rymma ett större lager. Dessutom kommer det att bli mycket enklare att hitta till butiken för nya kunder som behöver byta slang.”

Den nya adressen blir Upplagegatan 1 och utöver Hydroscand så kommer även andra yrkesbutiker, verkstäder och lätta industrier att flytta in i området.

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×