Husqvarna lanserar två nya våt- & torrdammsugare

Publicerad 19/12, 2018 kl. 14:15

Nu lanserar Husqvarna två nya våt- & torrdammsugare, 20-liters WDC 220 och 25-liters WDC 325L. Båda dammsugarna har tvättbar PET-filterpatron med hög filtreringsförmåga, handtag för behållaren och semiautomatisk filterrengöring.

Med WDZ 220 och WDC 325L, erbjuder Husqvarna två nya våt- & torrdammsugare som är enkla att använda och transportera. Både WDC 220 och WDC 325L har ett integrerat fällbart handtag i behållaren som gör den enkel att lyfta ur och tömma.

“Som en del i vår ambition att erbjuda ett komplett sortiment med kraftfulla rengöringsmaskiner, lanserar vi två dammsugare som ett komplement till de högtryckstvättar som vi lanserade tidigare i år”, säger Robert Jareman, försäljningschef Husqvarna.

Med 25-liters WDC 325L, får konsumenten en kompakt och klass L-certifierad dammsugare med automatisk start-/stoppfunktion. Den automatiska start-/stoppfunktionen gör maskinen effektiv tillsammans med elverktyg då dammsugaren i detta läge startar och stoppar automatiskt med elverktyget. Den har också stora bakhjul och pivåhjul där fram som roterar 360 grader, vilket gör dammsugaren stabil utan att kompromissa med manövrerbarheten.

WDC 220 är en 20-liters kompakt och mobil dammsugare med effektiv turbinmotor. Produkten har ett integrerat och fällbart handtag på behållaren, stora hjul och robust design. Maskinen har flera möjligheter för förvaring av slang, nätsladd och munstycken.

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×