Grattis CSDA 50 år

Publicerad 28/3, 2023 kl. 10:00

Den nordamerikanska branschföreningen CSDA, Concrete Sawing & Drilling Association firar 50 år. Det vill PD och säkert alla branschkolleger runt om i Sverige uppmärksamma.

CSDA är en av världens äldsta branschföreningar för betonghåltagare och grundades redan 1972. Idag har man över 500 medlemmar. Firandet av 50-åringen skedde i samband med CSDAs årsmöte och Tech Fair som hölls 29-31 mars på Hamilton Princess Resort & Beach Club på Bermuda mitt ute i Atlanten.

Det blev tre intensiva dagar av utbildning, föreläsningar, golftävling, fritidsaktiviteter och ett festligt firande.

Medlemmarna i CSDA är framförallt amerikanska och kanadensiska entreprenörer men föreningen har också en hel del utländska medlemmar från övriga kontinenter.

Kort om programmet under årsmötet var att det inleddes med ett välkomnande av CSDAs sittande president Mike Orzechowski och föreningens Executive Director Erin O’Brien. Keynote speakers var Matt Dricks och Sean Lux. Det bjöds på flera intressanta föreläsningar om genomförda projekt som exempelvis renoveringen av Vancouvers airport runway som hölls av Brian Wnuk. Årsmötet forstatte med rundabordsdiskussioner och mässan Tech Fair där en rad leverantörer visade upp sina produkter, däribland Husqvarna och Pentruder med flera. Till detta skall läggas en rad andra föreläsningar och presentationer. PDs systermagasin, PDi, har under många år haft ett fint samarbete med CSDA bland annat genom den internationella paraplyorgansiationen IACDS som CSDA är en av grundarna till. Den svenska branschföreningen BFB var tidigare också medlem i IACDS.

Slutligen stort grattis CSDA till 50 år i branschen.

www.csda.org

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×