Fredheim Maskin ny svensk distributör för Sandvik

Publicerad 17/6, 2020 kl. 13:15

Sandvik Mining and Rock Technology utökar sitt avtal med Fredheim Maskin på den skandinaviska marknaden till att gälla försäljning av mobila krossar och siktar i Q-Range-, U-440- och U-300-serien på den svenska marknaden.

Sandvik och Fredheim Maskin har arbetat med försäljning och eftermarknadssupport för Sandviks mobila kross- och sorteringsprogram i Norge sedan 2015. Sandvik ser Fredheim som en stor tillgång för att främja tillväxten av dessa specifika produkter till bygg- och entreprenadsektorn i Sverige. Avtalet omfattar Sandviks modeller för serierna Q-Range, U-440 och U-300.

Fredheim Maskin kommer att lagerföra ett brett sortiment av Sandviks mobila krossar och siktar för att säkerställa snabba leveranstider. De kommer att erbjuda både långa och korta hyresavtal samt eftermarknadssupport, teknisk support och finansiella lösningar. Reserv- och slitdelar kommer att levereras dagligen från huvudlagret i Spydeberg till kunderna i Sverige och Norge. De har ett lager av nya maskiner tillgängliga för omedelbar leverans på anläggningen i Karlstad.

“Vårt förhållande till Fredheim Maskin har vuxit framgångsrikt under de senaste åren och vi är mycket glada över att utöka deras avtal till att omfatta Sverige”, säger Marcello Pupino, Area Sales Manager Sandvik Mobile Crushers and Screens. ”Med deras investeringar i den svenska marknaden kommer vi att kunna erbjuda snabbare leveranstider för att möta kundernas efterfrågan.”

“Sandvik representerar ett mycket starkt varumärke inom kross- och sortering i Norge, Sverige och globalt”, säger Per Olav Fredheim, vd Fredheim Maskin. ”Vårt team kommer att göra vårt yttersta för att göra vår utnämning som Sandvik Mobiles försäljningsrepresentant för den svenska marknaden till en stor framgång.”

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×