Drome fortsätter sin expansion

Publicerad 7/3, 2022 kl. 11:46

Drome fortsätter på den inslagna expansionsvägen. Under 2021 och fram tills idag har Drome anställt sju nya medarbetare i företaget.

Man har gått från tre heltidsanställda säljare till hela sju heltidsanställda säljare. I höstas berättade PD om den nya butiken och servicecentret på Exportgatan 1 i Göteborg. Här är man nu tre servicetekniker i verkstaden samt två säljare. Man har tagit in agenturprodukterna Weka, Sundt, Numatic, ETW golvslipprogram och Dazzini vajersågar i sitt produktprogram som sedan tidigare även omfattar AGP, Cardi, Sila, Starmix, Delfin med flera. Man har vidare breddat Drome som varumärke med flera typer av diamantverktyg, stämpstativ, trycktankar med mera.

Nyanställda i bolaget är Ersoy Elci som är 46 år och hemmavarande i Göteborg. Ersoy arbetade tidigare hos Jack Midhage AB. Ersoy kommer att ansvara för verkstaden i Göteborg samt inköp av vissa produktsortiment. Även Joachim Björnström har anställt på kontoret i Göteborg. Han är 28 år och kommer från Göteborg. Joachim kommer att arbeta som servicetekniker och har tidigare bland annat arbetat inom det svenska försvaret som fartygsreparatör. Vidare har Johan Nätt anställts som resande säljare med utgångspunkt från Linköping. Johan är 51 år och har tidigare bland annat arbetat för Pullman Ermator, Nilfisk och Strong för att sedan startat eget med fokus på arbetsmiljö. Johans säljdistrikt kommer att vara Östergötland, Jönköpings Län och Värmland. Ny är också Mathias Götesson Ekenhagen som är 48 år. Han jobbar som resande säljare och utgår från Nybro och kommer att jobba på distrikten Småland, Kronoberg, Blekinge, Öland och Gotland samt östra Skåne. Mathias har tidigare varit VD för håltagningsentreprenören EGP Håltagning och har över 30 år i branschen.

www.drome.se

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×