Doppstadt lanserar Inventhor type 9

Publicerad 19/9, 2018 kl. 11:38

Framtidens kross är här, enligt OP System. Doppstadt har utvecklat en helt ny generation grovkrossar med en kapacitet som sätter en ny standard i branschen.

Inventhor Type 9 är, som namnet antyder, en innovation där allt från drivsystemet till designen och det flexibla valsbytessystemet  har utformats med siktet inställt på framtidens behov.

Inventhor har en helt ny patenterad drivning av valsen, med bland annat variabel hastighet,  reversering och ”self-cleaning mode” under gång. Kapaciteten är över 30% högre än nuvarande DW-serien.

Maskinen har en ny patenterad drivning av valsen, med variabel hastighet samt reverserbar vals med ”Self  cleaning mode” under drift. Även utmatningen har fåt en ny design med 7–12 meter långt utmatningsband.

Maskinen erbjuder en hög kapacitet och låg bränsleförbrukning samt låg bullernivå. Släta och branta sidor i inmatningsfickan, samt ett uppfällbart matarbord ger stor inmatningskapacitet. De valsalternativ som finns är  S, M, L, XL (145, 125, 42, 28 tänder).

MTU Euromot IV/förberedd för V. Utfällbar sida vilket ger enkel åtkomst till kam och vals. Maskinen har ett servicevänligt motorrum. 

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×