Destroy RC, en av våra svenska rivningsentreprenörer

Publicerad 23/12, 2019 kl. 14:23

I PD 3 varje år publicerar Professionell Demolering fakta om de senaste tolv månaderna för den svenska rivningsbranschen. Eftersom att vi tyvärr inte hade möjlighet att inkludera företaget Destroy RC, presenterar vi dem istället i detta nummer.

Lännabaserade Destroy RC AB erbjuder alla tjänster inom rivning, sanering, håltagning och containertjänster med kran. Företaget grundades 1995, har 65 anställda och omsätter 70 miljoner kr. Företaget har på senare tid investerat i en lastväxlare och två grävmaskiner. Maskinmässigt har de en mindre rivare och ca 2000 maskiner noterade i anläggningstillgångar, samt lastväxlare, grävmaskiner, bilningsrobotar, bobcats, hjullastare mm. I dagsläget är den huvudsakliga kunden byggföretag.

På frågan om hur marknadsläget ser ut just nu, svarar Tony Stigmanslid, affärschef och personalansvarig Destroy RC: “Branschen verkar ha ’satt sig’ efter alla sammanslagningar och företagsförvärv. Vi ser att projektstarter minskar med en efterföljande byggstartsminskning som logisk följd! Vi tror att industriverksamhet kommer att öka inom den närmaste tolvmånadersperioden. Vi människor måste ju bo och flyttar det in mer människor till städerna bör husdelen öka när värsta ’lånepaniken’ lagt sig. Om USA kan hantera Trump och hans irrfärder ska väl vi i Sverige kunna hantera bostadsproblematiken!”

Destroy RC har genomgått samtliga för uppgiften gällande yrkesutbildningar och är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001. De har även ett affärssystem som är jämförbart med gängse certifieringssystem. De är medlemmar i både BI och Stockholms Byggmästareförening. De planerar att utöka sin verksamhet, men vill i nuläget avvakta med ytterligare information.

www.destroyer.se

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×