Delete förvärvar Waterjet Karlstad

Publicerad 19/9, 2018 kl. 11:11

Miljöserviceföretaget Delete Sweden AB köper Waterjet Karlstad av European Hydro Demolition AB. Företaget stärker därmed sin närvaro i Karlstadregionen.

“Tillgänglighet och service är a och o i vår bransch. Med fler medarbetare och utrustning i regionen kommer vi närmare våra kunder och kan erbjuda ännu bättre service. Vi blir starkare tillsammans”, säger Lars-Gunnar Almryd, VD på Delete i Sverige.

”Med köpet får vi ett starkt fäste i Karlstad, en geografiskt viktig placering där vi har många av våra industrikunder. Ökade resurser i området innebär att vi kan erbjuda ytterligare en nivå av service inom industriell rengöring. Waterjet Karlstad är ett välrenommerat företag med professionella medarbetare. Vi är glada att kunna välkomna dem till Delete”, säger Lars-Gunnar Almryd.

”Det här är en bra affär för Waterjet Karlstad. Vi är oerhört glada att vi hittat en köpare som vill fortsätta att arbeta med vidareutveckling och tillväxt i regionen”, säger Tomas Åberg, VD och ägare på säljande European Hydro Demolition AB.

“Deletes målsättning är att vara förstahandsvalet vid val av leverantör för miljötjänster i Norden. Förvärvet av Waterjet Karlstad är ett strategiskt viktigt beslut som innebär att vi nu knyter till oss ännu fler kompetenta medarbetare som kan bidra till vår tillväxt som ledande nordisk leverantör av industriell rengöring. Köpet befäster också vår position i mellersta Sverige”, säger Tommi Kajasoja CEO Delete Group Oyj.

Delete har sedan etableringen 2010 förvärvat fler än 35 företag. Genom dessa förvärv och organisk tillväxt i både Finland och Sverige har företaget tagit position som den ledande aktören i Norden inom industriell rengöring och rivningstjänster. Waterjet Karlstad arbetar med industriell rengöring och har i dag sina kunder främst inom industrisektorn.

År 2017 omsatte Waterjet Karlstad 22,6 msek. Genom förvärvet välkomnar nu Delete 12 nya medarbetare.

www.delete.se 

www.waterjetentreprenad.se

 

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×