Cramo ansluter sig till IPAF

Publicerad 1/10, 2019 kl. 11:11

IPAF är glada över att Cramo, en av de ledande europeiska maskinuthyrarna, har anslutit sig som medlem, vilket förstärker IPAF’s snabbt växande medlemsantal i norra och östra Europa.

International Powered Access Federation (IPAF) är glada över att Cramo, en av de ledande europeiska maskinuthyrarna, har anslutit sig som medlem i augusti 2019, vilket förstärker IPAF’s snabbt växande medlemsantal i norra och östra Europa.

Kent Boström, IPAF’s representant för Norden och Baltikum, kommenterar: "Cramo har gått från styrka till styrka och organisationen är en av de ledande liftuthyrarna på nyckelmarknader i hela Europa. Man har ett starkt fokus på kundservice och säkerhet; en perfekt passform med IPAF’s etos.”

"Jag är både glad och stolt över att Cramo har beslutat att gå med i federationen. Vi på IPAF ser fram emot att arbeta tillsammans med Cramo för att främja en säker och effektiv användning av mobila arbetsplattformar vid arbete på höjd."

Martin Holmgren, SVP Fleet Manager på Cramo, tillägger: ”Cramo betjänar cirka 150 000 kunder genom cirka 300 depåer över 11 marknader, med ett komplett utbud av maskiner, utrustning och relaterade tjänster. Företaget har en solid marknadsposition på alla viktiga marknader och har ett starkt fokus på sina kunder.”

”IPAF arbetar aktivt genom många kommittéer runt om i världen och lyfter bl.a. upp relevanta branschfrågor till myndigheter. Cramo är stolt över att vara en del av en organisation som främjar säker och effektiv användning av mobila arbetsplattformar.”

 

Kontakt

Kent Boström, Representant för Norden och Baltikum

Tel +46 706 060 263 / kent.bostrom@ipaf.org 

Matt Brereton, Communications Manager    

Tel: +44 15 395 66700 / matt.brereton@ipaf.org / media@ipaf.org


Om IPAF

IPAF är en icke-vinstdrivande branschorganisation som arbetar för säker och effektiv användning av mobila arbetsplattformar. Medlemmar är såväl tillverkare, uthyrningsfirmor som entreprenörer och användare. Läs mer på www.ipaf.org

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×