Brokk tecknar ny servicepartner i Skåne

Publicerad 7/3 kl. 11:33

Från och med årsskiftet är Toyota Material Handling Sweden AB i Arlöv Brokks nya auktoriserade servicepartner för Skåneregionen. Brokk och Toyota hoppas att under våren 2022 kunna bjuda in till ett öppet hus för att visa de nya lokalerna.

Toyota Material Handling Sweden är ett varumärke inom materialhantering. Företaget har i Sverige totalt 450 medarbetare, varav 250 servicetekniker. Verksamheten i Arlöv har totalt 25 servicetekniker, och två tekniker har utbildats på specifikt Brokks rivningsrobotar och reservdelssortiment. Med utgångspunkt från deras serviceverkstad i Arlöv kommer Toyota erbjuda alla typer av reparations- och servicejobb, samt lagerhålla reservdelar till samtliga Brokk-modeller.

”Toyota Material Handling Sweden AB är ett företag som har stor rutin när det gäller servicearbeten, vilket känns tryggt”, säger Conny Robertsson, områdesansvarig för Sverige på Brokk. ”De har dessutom väldigt kompetent personal vilket kommer innebära en kort ’inkörningsperiod’ när det kommer till service av våra maskiner.”

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×