Brokk lanserar My Brokk, en ny online-plattform

Publicerad 19/12, 2022 kl. 13:50

Brokk lanserar nu My Brokk som är en omfattande onlinesupportplattform som erbjuder flera tjänster i en enda resurs.

My Brokk-portalen erbjuder två nya onlinetjänster – ett bibliotek med manualer och andra tekniska dokument tillsammans med en webbshop för beställning av delar och bilagor – samt tillgång till Brokk Connect, Brokks robot- och vagnparkshanteringssystem. Den nya portalen gör det enklare än någonsin för Brokk-kunder att få tillgång till viktiga tjänster när som helst på dygnet, från vilken enhet eller plats som helst.

Brokk gav My Brokk-demonstrationer på Bauma och på DEMCON-mässan.

”Min Brokk är nästa steg i Brokks digitala resa”, säger Martin Krupicka, VD för Brokk Group. ”Tillsammans med effektiv utrustning behöver kunderna också effektiv tillgång till information och tjänster för att driva sina verksamheter och optimera sina Brokk-robotar eller flottor. My Brokk erbjuder det och kommer att fortsätta att utvecklas med nya tjänster”.

Genom My Brokk har Brokk-ägare för första gången tillgång till utrustningsmanualer, tekniska data, CE-märkningar och diagram online. Informationen är tillgänglig via My Brokks dokumentmodul, vilket gör att en kund kan hitta och ladda ner korrekt, uppdaterat material när som helst. Dokumentationen finns för alla aktuella Brokk-modeller och tillbehör, samt äldre modeller.

Webbutiken erbjuder även onlineköp för första gången, vilket ger snabbare orderhantering och kortare leveranstider. Användare kan se och beställa ett komplett utbud av Brokk originalreservdelar och tillbehör, såsom extra hydraulhammare. Användare kan enkelt hitta rätt delar till sina robotar och se priserna i deras lokala valuta. I Webshopen finns även delar till äldre Brokk-modeller.

Brokk Connect fortsätter också att utvecklas och tillhandahåller uppdateringar i realtid om maskindriftstid, kommande underhållsbehov och maskinplacering. Wi-Fi är nytt och valfritt utöver den mobila nätverksanslutningen. Om en robot tappar anslutningen till mobilnätet aktiveras offlineläget. Offlineläget sparar maskindata som ska laddas upp till mobilnätet när anslutningen återupprättas.

Min Brokk tillgänglighet kommer att variera från marknad till marknad. Kontakta din lokala Brokk-distributör för att registrera dig och komma igång.

www.brokk.com

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×