BeBoSa är tillbaka!

Publicerad 28/3 kl. 11:07

Liksom många andra mässor runt om i världen har pandemin orsakat svårigheter för den Tysklands motsvarighet till DEMCON.

BeBoSa, som mässan heter, har under de senaste åren behövt skjutas upp ett par gånger. Men i slutat av mars kunde den äntligen genomföras.

BeBoSa hölls i Willingen, Hochsauerland, Tyskland den 23 till 25 mars. Över 40 tillverkare och leverantörer ställde ut. Däribland flera svenska tillverkare. Majoriteten av utställarna var tillverkare och försäljningsföretag från tysktalande länder, men det finns även ett antal företag från Frankrike, Storbritannien, Nederländerna, Danmark, Sverige och USA.

BeBoSa arrangerades för fjärde gången. Vid den senaste upplagan 2017 ställde 55 utställare ut, alla ledande företag inom sina områden, på den cirka 4 000 m² stora utställningsytan för att presentera sina produkter och innovationer. Ytterligare 1 200 m² utomhusyta fanns tillgängligt för demonstrationer av den senaste tekniken. BeBoSa 2023 blev ungefär lika stor till ytan fast med färre utställare. På BeBoSa ingår catering för utställare och besökare. Endast besökare med inbjudan har tillgång till utställningen vilket innebär att kvaliteten på besökarna var mycket hög.

www.bebosa.com

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×