Batteridrivna produkter från Husqvarna

Publicerad 17/5 kl. 12:07

Under World of Concrete visade Husqvarna Construction upp ny batteridriven, lätt anläggningsutrustning som hjälper entreprenörer att arbeta utan bränsle, sladdar och direkta utsläpp.

Pace

Pace-batterisystemet presenterades med K1 Pace-kapmaskinen. Med K1 Pace kan användaren enligt Husqvarna förvänta sig kraft och prestanda som motsvarar bensindrivna kapmaskiner fast med de fördelar som batteridriven utrustning erbjuder. K1 Pace kan paras ihop med specialutvecklade, batterispecifika diamantklingor. K1 Pace och diamantklingorna kommer att gå att köpa under andra kvartalet 2022. Pace-batterisystemet kan användas för fler maskiner i takt med att den batteridrivna familjen expanderar i framtiden.

 

I-serien

I-serien är en familj av 36 V batteridrivna produkter. Serien erbjuder utrustning för olika byggapplikationer och är kompatibel med Husqvarnas skogs- och trädgårdsprodukter. Flera av de nyaste byggprodukterna demonstrerades på World of Concrete 2022. Dessa inkluderar:

 

WT 15i batteridriven vattentank

Den kompakta och lättanvända vattentanken på 15 liter hjälper entreprenörer att arbeta effektivt, enligt Husqvarna. Den har en elektrisk pump, så det krävs ingen manuell pumpning. Den har en integrerad slang med en anslutning lämpad för Husqvarnas håltagnings- eller borrutrustning. Slangen har en längd på 3 meter för att ge entreprenörer avstånd till borrningsområdet.

 

DBV 30i batteridriven skrid

Modellen är sladdlös och lätt, arbetar med låga vibrationer och släpper inte ut direkta avgaser.

 

DM 540i batteridriven borrmotor

Modellen passar i smala hörn, har låg vikt, är optimalt balanserad och lätt att använda, enligt Husqvarna. Den är optimerad för handhållen borrning i de flesta material, men speciellt armerad betong med diametrar upp till 75 mm. Den kan monteras på Husqvarna DS 150-stativet för att borra upp till 100 mm diameter. DM 540i kan paras ihop med Husqvarnas specialutvecklade, batterispecifika diamantborrkronor, TW Drill Bits. Tillgänglig inom kort.

 

DE 110i batteridriven dammsugare

Modellen är kompakt och lätt att transportera, men ändå kraftfull, enligt Husqvarna. Denna Hepa-dammsugare är en utmärkt matchning för DM 540i-borrmotorn såväl som annan handhållen utrustning inom i-seriens 36 V-plattform. Den är utrustad med HMI och e-Flow som automatiskt justerar luftflödet samtidigt som det enligt Husqvarna säkrar maximal drifttid från batterierna. Ett högt vattenskydd möjliggör snabb och effektiv sanering. Tillgänglig under tredje kvartalet 2022.

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×