Atlas Copco lanserar supertysta LED-belysningsmaster

Publicerad 3/5, 2018 kl. 09:31

Atlas Copco har lanserat en ny, ultratyst dieseldriven LED-belysningsmast för användning i stads- och bostadsområden.

Masten är en moderniserad version av HiLight B5+ med en bullernivå på endast 55 dBA och passar som belysning vid evenemang, temporär offentlig belysning eller för att ge bättre ljusförhållanden på byggarbetsplatser nära bostadsområden.

HiLight B5+-mastens LED-strålkastare ger optimal ljusprestanda: de kan täcka en yta på 5000 kvadratmeter med en genomsnittlig belysningsstyrka på 20 lux.

Underhåll och effektivitet har prioriteratas vid konstruktionen av HiLight B5+. Belysningsmasten behöver bara en enkel service efter 600 timmars drift. Dessutom blir servicen enklare genom de breda serviceluckorna och den logiska placeringen av viktiga inre komponenter. 

HiLight B5+ kommer att vara utrustad med SmartMast™, den nya innovationen för belysningsmaster. Denna egenutvecklade teknik från Atlas Copco har intelligenta inbyggda sensorer som upptäcker ogynnsamma miljöförhållanden såsom kraftiga vindar och automatiskt sänker den vertikala masten när säkerheten eller stabiliteten hotas. Enheten är även programmerad att varna slutanvändarna för potentiella hinder och stötar.

www.atlascopco.se

 

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×